Recanvis per a automòbils i maquinària

Vista General Fornells

Atlas Copco amplia les seves solucions de buit

Bomba de buitAtlas Copco ha presentat recentment una nova gamma de solucions de buit que satisfaran les necessitats específiques de buit en moltes de les aplicacions de buit habituals en la gran majoria dels sectors industrials.

A més de les noves bombes de paletes rotatives segellades amb oli de dues etapes, Atlas Copco també va presentar una nova gamma de boosters, bombes de pistó, bombes d'anell líquid i ejectors de vapor. Aquesta nova gamma és ideal per a les indústries de la mineria, ciment, paper, refineries i alimentació, així com altres indústries tan diverses com l'aeroespacial, l'automobilística, la de refrigeració, la de fabricació de vidre, embotellat, enllaunat i fusta.

A principis de 2015 es presentarà un nou concepte de bomba de buit, innovadora i intel·ligent: la GHS VSD +, que suposa un gran pas endavant en el sector.

La sèrie GHS VSD + és una nova gamma d'equips de buit intel·ligents i d'alta eficiència gràcies al seu accionament de velocitat variable (VSD). Inspirats en el prestigiós i durador disseny "plug & play" dels compressors d'Atlas Copco, aquests equips de buit han estat desenvolupats pels enginyers de Atlas Copco especialitzats en Buit perquè ofereixin el màxim rendiment a qualsevol de les pressions de treball que es solen trobar a les aplicacions industrials.

Per obtenir més informació, visiti la nostra pàgina amb la notícia del producte:

http://www.atlascopco.es/eses/news/productnews/

Assistència Remota

Altres Web del Grup

AD360

android-icon-36x36.png